Празна кошничка

КАНТАРИОНОВА МАСТ

Печати
МАСТ ОД КАНТАРИОН ЗА ЛЕЧЕЊЕ НА НАДВОРЕШНИ РАНИ
Цена: 200,00 ден

КАНТАРИОНОВИ МАСЛА

Кантарионовите масла се за лечење на надворешни рани, исекотини, отоци, кожни воспаленија и кожни болести.

Својства: Има исцелителни својства, не остава лузни

Опис :Добиено е со нерафинирани маслинови масла по посебна постапка со екстрахирање на лековити комппоненти од лековити тревки.

Употреба: Се нанесува во тенки слоеви на кожата нанесено на газа.

Следете не на

facebook 
        FACEBOOK