Празна кошничка
med_
Медовина
300,00 ден
femimiks
ФЕМИ-МИКС
200,00 ден

Медовина

Печати
Медовина за зајакнување на општата здравствена состојба на организмот и зголемување на имунитетот.
Цена: 300,00 ден

Медовина

Медовина за зајакнување на општата здравствена состојба на организмот и зголемување на имунитетот.

Помага при: зајакнување на општата здравствена состојба и зголемување на имунитетот и одбрамбената состојба на организмот

Содржи: микро, макро и ултравитамини и минерали, енергетски вредности и исцелителни својства.

Опис: добиено е по посебна постапка со екстрахирање на лековити компоненти од лековити тревки со помош на чисти и природни медови.

Следете не на

facebook 
        FACEBOOK